sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Golden trip on Christmas time Kultainen retki joulun aikaan

On Christmas time me and three other volunteers made a wonderful trip in Myanmar. We visited Bago, Kinpun with the Golden Rock and Mawlamyine. Here are some pictures during our trip.

Jouluaikaan lähdimme retkelle kolmen muun vapaaehtoisen kanssa. Kävimme Bagossa, Kinpunissa katsomassa Golden Rockia ja Mawlamyinessa. Tässä kuvia matkan varrelta.

In Bago a young munk is cleaning the statues of buddha. 
Bagossa tapasimme nuoren munkin puhdistamassa buddhapatsaita.Reclaining Buddha in Bago and me. Lepäävä Buddha Bagossa ja minä.


Young munks. Nuorten munkkien vapaa-aikaa.


There are many pagodas in Bago and Chintheys (lion statues) are guarding them. Bagossa on monia pagodoja ja niiden edessä Chintheyt (leijonapatsaat) vartioivat .


Local sport fun in the village. The trunk was covered with black oil and young men tried to climb as high as possible. 

Paikallisten urheilukilpailu kylällä. Bamburunko oli sivelty mustalla öljyllä ja nuoret miehet kisailivat siitä, kuka kipuaa runkoa ylimmäs.


Saturday corner was Santha´s and mine birthday corner. Starting the boxing day with pouring water to buddha statue.
Tapaninpäivä alkoi kaatamalla vettä buddhapatsaan päälle lauantaikulmassa, joka on sekä Santhan että minun syntymäpäiväkulma.


We saw many golden Buddhas is Bago and headed to Kinpun next. Bagon kultaisten Buddhien jälkeen suuntaamme matkamme Kinpuniin.


In Kinpun we saw the Golden Rock. Many local people were also heading to the mountains. There were hundreds of people spending the night on the mountain and I can imagine how amazing must the sunset and sunrise there. The road to the top was curly and trucks with seats for about fifty people were all full of people. I enjoyed the ride to the top with lovely views in the mountains.

Kinpunissa näimme Golden Rockin. Monet paikalliset ihmiset olivat myös matkalla vuorille ja kuorma-autot, joissa lavalla oli penkit noin viidellekymmenelle ihmiselle, olivat kaikki täynnä ihmisiä. Monet paikalliset viettävät yön vuorella ja voin kuvitella, että auringonlasku ja -nousu on upea vuorella. Matka vuorelle oli kiharaista serpentiinitietä ja nautin näköaloista ja tuulen viimasta kuorma-auton lavalla.


In the evening we walked in the village where many artisans were making wooden or bambu toys. 
Illalla tutustuimme paikalliseen kylään, jossa monet käsityöläiset valmistivat mm. puisia tai bambusta valmistettuja leikkikaluja.In the morning we said goodbye to Kinpun and took a bus to Mawlamyine.
Aamulla oli aika jättää Kinpun ja jatkaa matkaa Mawlamyineen.


Mawlamyine is lovely place on the coast and in the village there are many temples, churches and pagodas. This picture is from a hindu temple.
Mawlamyine on ihastuttava paikka rannikolla ja kylässä on monia temppeleitä, kirkkoja ja pagodoja ja paljon historiallisia rakennuksia. Tämä kuva on pienestä hindutemppelistä värikkäine patsaineen.

Local university. Paikallinen yliopisto.

Our hotel Cinderella was so lovely and the stuff very friendly. 
Hotelli Cinderella oli aivan ihana ja henkilökunta superystävällistä. 


Local boys are making pancakes. 
Paikallisten lettutalkoot.


Lovely view from pagoda on top of the hill. 
Pagoda sijaitsi ylhäällä kukkulalla ja sieltä oli upeat näkymät kylään ja merelle.


And the golden Buddhas. 
Kultaisia Buddhia.


Quite an artpiece, Buddha is made of bamboo and it is big. 
Upea käsityön taidonnäyte. Buddha, joka on tehty bambusta ja se oli iso.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti