maanantai 24. marraskuuta 2014

In a good swing... Hyvässä vauhdissa...

I´m feeling like home, I have so many things to do…  At work we are in a good go with our plans, my business is progressing as well, have been meeting with friends, making plans for christmas trip, excercising and studying burmese, I like to be busy with good things. And it is only seven weeks to Heimtextil! It is still a lot to do, but I´m looking forward to meet customers and my family in Germany!

Olo tuntuu hyvin kotoisalta, tekemistä on vaikka kuinka paljon… Töissä suunnitelmat etenevät hyvää vauhtia ja myös oman yrityksen asiat edistyvät, tapaamisia ystävien kanssa, joulureissun suunnittelua, treenailua ja burman kielen opiskelua, on mukavaa olla kiireinen mukavien asioiden takia. Ja vain seitsemän viikkoa Heimtextiliin! Paljon on vielä tekemättä, mutta odotan innolla asiakkaitten tapaamista ja perheeni näkemistä pitkästä aikaa!

Dinner with friends by Inya lake. It is a lovely place with beautiful park and café by the lake. We are about ten VSO volunteers in Yangon and sometimes we gather for a dinner together.

Illallinen ystävien kanssa Inya –järven rannalla. Ihana paikka kaupungin keskellä, jossa järven rannalla on puisto ja ravintola. Yangonissa VSO:n vapaaehtoisia on kymmenkunta ja silloin tällöin tapaamme illallisen merkeissä tai muuten vaan.Yangon is very green city, but there are not so many flowers now. I like to walk and take pictures, but it is very hot and dusty in the streets and I haven´t done it much. However on Saturday I took a walk and found some flowers too.


Yangon on hyvin vihreä kaupunki, mutta kukkia ei silti ole kovin paljon ainakaan nyt. Teen mielelläni pitkiä kävelylenkkejä ja valokuvaan, mutta auringossa on hyvin kuumaa ja kadut ovat pölyisiä ja pakokaasuja on paljon, enkä ole tehnyt sitä paljon. Lauantaina kävelin kuitenkin tapaamiseen toiseen kaupunginosaan ja matkalla löysin myös kukkia. 


I walked along one of the main roads where I could see Shwedagon Pagoda from far. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti