maanantai 8. syyskuuta 2014

Blogia ensi kertaa

Enpä ole blogia koskaan aiemmin kirjoittanut, kun ei siihen oikein ole ollut aihetta. Kukapa viitsisi lukea tavallisen keski-ikäisen ihmisen sepustuksia netistä... 

Asian tila on kuitenkin vähän muuttumassa, kun muutaman viikon päästä pakkaan matkalaukut ja suuntaan kohti elämäni seikkailua. Seikkailuna ainakin itse sitä tällä hetkellä ajattelen, vaikka kysymys ei olekaan mistään huvimatkasta.

Matkani suuntautuu Myanmariin vapaaehtoistyöhön VSO järjestön kautta  ja uusi "kotini" tulee seuraavan kuuden kuukauden ajan olemaan Yangoonin kaupungissa. Edelleenkin tuntuu epätodelliselta, että tapahtuuko tämä nyt todella ja mikä vielä voi mennä pieleen. Tehtävänimikkeeni on Fashion and textile designer advisor ja odotan kyllä innolla työhön tarttumista. Tehtävä kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja ...haastavalta. 

Tämän blogin kautta toivon voivani välittää tunnelmia ja tuntemuksia uudessa ympäristössäni ja vieraassa kulttuurissa. Seuraavat kolme viikkoa kuluu valmistautumisessa ja koulutuksessa, mutta päivä päivältä h-hetki lähestyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti