sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Dogs and traffic Koiria ja liikennettä

There are hundreds of dogs in this city. They all walk free and I don´t  know if they are pets or just stray dogs. Neither I know how they can survive in this huge traffic and among all these people. At first I didn´t notice them, they are still laying in the streets or silently jogging between the cars. But when you really look, they are everywhere. I was walking around in the city and took some pictures about dogs gathering around the railways, in the middle of the traffic etc.

Tässä kaupungissa on valtavasti koiria. Ne ovat kaikki vapaana ja kulkevat ihmisten ja liikenteen joukossa huomiota herättämättä omissa oloissaan. En tiedä ovatko ne lemmikkejä vai kulkukoiria vai ehkä molempia. En käsitä miten ne selviävät valtavan liikenteen keskellä, mutta ne vaikuttavat hyvin sopeutuneilta ja rauhallisilta. Ihmisiin ne eivät reagoi millään tavalla. Ensin en itsekään huomannut niitä, kun katseltavaa oli niin paljon, mutta kun katsoo tarkemmin, niitä on kaikkialla. Koiria makoilee kadulla tai ne hölkyttelevät hiljaa autojonojen väleissä ja puikkelehtivat tottuneesti tien yli. Kävelykierroksellani kuvasin koirajoukkoa rautatien tuntumassa ja koiria satamassa ja liikenteen seassa.In this city I know roughly ten people and twice already it happened to me that in the city I pop up to meet someone I know! Today I suddenly met my employer and they were so kind and took me to the harbour by car so that I could take some pictures about the river by Yangon city. The river coast is mostly industrial area and it is all closed for the ordinary people, but near the Botahtaung Pagoda there is a harbour, where I could take some pictures about the fishing boats and harbour area. There is a luxury hotel floating in the river and it is an interesting contrast to the harbour´s life with fishermen etc. When I got to the harbour, the rain started and I had to wait in a shelter for a while, but it was a good place to watch the harbour life. Here are some of my pictures.


Tunnen täällä vasta noin kymmenen ihmistä ja jo kaksi kertaa olen sattunut törmäämään kaupungilla tuttuihin yllättäen! Tänään tapasin sattumalta työnantajani ja he veivät minut autollaan ystävällisesti satamaan, sillä halusin kuvata jokea Yangonin edustalla ja vaikka asuntoni sijaitsee joen vierellä, se on suurelta osin täynnä teollisuusaluetta ja pääsy sinne on tavallisilta ihmisiltä kielletty. Lähellä Botahtaung Pagodaa on satama-alue, jossa voi nähdä kalastusveneitä ja tavallista sataman liikennettä. Siellä on myös upea kelluva luxushotelli, joka muodostaa mielenkiintoisen vastakohdan sataman arkisen elämän rinnalla. Heti satamaan päästyäni alkoi sataa ja jouduin odottelemaan katoksen alla sateen loppumista, mutta siitä oli samalla hyvä tarkkailla sataman elämää. Tässä tämänpäiväistä kuvasatoa.


2 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää! Olemme seuranneet blogiasi. :)
    Terveisin 7D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kaikki on sujunut oikein hyvin tähän asti ja olen ollut iloinen siitä, että lähdin tänne. Hienoja kokemuksia ja ihania ystävällisiä ihmisiä. Voisinpa välittää myös äänimaailman täältä, kaupunki on niin täynnä ääntä ja elämää lintujen äänistä kauppiaitten huuteluihin ja munkkien lauluun ja autojen torven soittoon. Kaikkea hyvää myös sinne kouluun ja tsemppiä opiskeluun!

    VastaaPoista