sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Exercise and relaxing Kuntoilua ja rentoilua

It has been a good week. A lot is going on but all of it is still in the planning level. A lot of research to do and options to think about and but not so much what I can actually go on yet. I am working with new designs and also with a project plan. So my brain needed some rest and I desided to relax in this weekend. On Friday evening I just bought a couple of movies and some snack and had a lazy evening.

Oli hyvä viikko. Paljon on asioita kesken, mutta ne ovat vasta suunnitteluvaiheessa, joten tutkimusta ja asioiden punnintaa ja pohdintaa on paljon. Teen tällä hetkellä sekä tuotesuunnittelua että projektisuunnittelua ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja on paljon. Nyt jo mietin, mihin tämä puoli vuotta riittää, kun asiat etenevät usein hitaasti, kun osapuolia on monta. Viikon jälkeen oli olo, että aivojen pitää saada levätä ja päätin ottaa viikonlopun rennosti. Perjantaina kävin töiden jälkeen ostamassa muutaman DVD:n kadunvarren myyntikojusta ja hain kaupasta vähän herkkuja ja loikoilin sängyllä koko illan. Oli muuten yllätys, kun luulin ostaneeni kaksi leffaa ja vasta kotona huomasin, että molemmissa levyissä onkin kymmenen leffaa! Katsottavaa riittää siis pitempään, tosin muiden leffojen laadukkuudesta ei ole tietoa.

But on Saturday morning I felt myself energetic and wanted to find out what is a nearby gym like. It has been a while I have been exercising other than walking  and I thought now is the perfect time to make a change! The gym is in a shopping center and is has a small pool on the roof,  too. The gym is air conditioned and clean and there is a good and reasonable selection of equipments. While pedalling the bike I enjoyed the view over the city where golden pagodas stick out there and there.  Also I enjoyed of getting a real shower! Can you believe almost one month and I haven´t been in the shower. Not that I am dirty or complaining that I don´t have a shower…  I can well  live with that, but it is different.
http://www.yangonite.com/yangon/fitness-xpress/

Lauantaiaamuna heräsin virkeänä ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja raahata itseni vieressä sijaitsevalle kuntosalille. Kaiken alkutohinan keskellä kuntoilu on jäänyt pelkkien kävelylenkkien varaan ja ajattelin, että nyt on aika korjata tilanne. Kuntokeskus on supermarketin yhteydessä ja sillä on myös pieni uima-allas talon katolla. Sali on ilmastoitu, laitteita on ihan kohtuullisesti ja kaikin puolin tila on siisti ja puhdas. Kuntopyörää polkiessa voin ihailla kaupungin yli avautuvaa maisemaa, jossa siellä täällä pilkottaa kultainen pagoda. Oli myös ihanaa päästä suihkuun! Ihan totta, en ole käynyt suihkussa lähes kuukauteen. Ei, en tunne olevani likainen tai edes harmissani siitä, ettei minulla ole suihkua, sopeudun ihan hyvin elämään ilman sitä, mutta vaihteeksi oli kiva nauttia tästä ylellisyydestä.
http://www.yangonite.com/yangon/fitness-xpress/

But the perfect grande finale of the exercise is the pool.  On the roof an oval shape pool is so inviting with clear and warm water. I swam slowly around the pool a long time, because it was Saturday morning and people were still sleeping or busy with their morning tasks and I was in the pool alone and I had no rush…

Mutta varsinainen kohokohta kuntoiluhetkeen on kyllä uima-allas. Talon katolla sijaitseva ovaalinmuotoinen uima-allas on houkuttelevan kirkasvetinen ja lämmin. Aurinko kimaltelee altaan toisessa päässä ja uin pitkään rauhallisesti ympäri allasta. On lauantaiaamu ja ihmiset nukkuvat vielä tai ovat kiireisiä aamuaskareissaan ja altaalla ei ole vielä muita, mutta minulla ei ole kiire mihinkään…

I was so fascinated by the gym and the pool that I could not stay away on Sunday either. After a meeting with a friend was moved to some other day, I headed to the gym again. I feel I could do it every day… relaxing after exercise in the pool, evening is warm and it is getting dim… all I miss is my family, everything else is just great.

Olin niin ihastunut kuntoilukeskukseen ja uima-altaaseen, etten malttanut pysyä poissa sunnuntainakaan. Tapaaminen ystävän kanssa siirtyi myöhäisempään ajankohtaan ja päätin toistaa lauantaisen retkeni kuntoilukeskukseen. Kuntoilun jälkeen loikoilin altaalla tummenevassa illassa ja mietin, että voisin nauttia tästä vaikka joka ilta. Perhettä on ikävä, mutta muuten kaikki on todella hienosti…

I want to share some pictures about this unique fashion in here. I was hoping to find some shirts, but I really feel a bit unconfortable with all these decorative details in the local fashion.


Tässä joitakin kuvia kauppakierrokseltani, kun yritin etsiä sopivaa puseroa. En tunne itseäni oikein kotoisaksi näissä paljon koristelluissa paidoissa, joita paikalliset käyttävät ja vaatteiden ostaminen on täällä aikaa vievää puuhaa. Toisaalta hyvä niin, tällä hintatasolla muuten olisin jo hankkinut vaatteita vuosiksi eteenpäin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti